Thuis Nieuws

De Kabels van de Beeldverwerking voor AOI-Systeem

Klantenoverzichten
wij waren zeer gelukkig met de algemene kwaliteit van de DHT-kabels en wij zouden houden van tot meer kabels van u en in de toekomst nu opdracht te geven.

—— Björn Friesk

wij kunnen nu tot een grotere hoeveelheid kabels opdracht geven en wij zouden een nieuw citaat willen krijgen aangezien wij met de laatste kabelorde zeer tevreden waren.

—— Patrick Ketterer

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

De Kabels van de Beeldverwerking voor AOI-Systeem

De Kabels van de Beeldverwerking voor AOI-Systeem

AOI is de volledige naam van Automatische Optische Inspectie, is gebaseerd op het optische principe van het lassen productie ontmoete gemeenschappelijke tekorten om materiaal te ontdekken.

 

AOI is een onlangs nieuwe testtechnologie, maar de snelle ontwikkeling van vele fabrikanten heeft AOI-testmateriaal geïntroduceerd.

 

Wanneer de automatische opsporing, de machine door de camera automatisch PCB aftast, test de aanwinst van beelden, de lassenvlek en de database van gekwalificeerde parameters wordt vergeleken, na beeldverwerking, controleert de tekorten op PCB, en door de vertoning of de het automatische merken tekortvertoning/het etiket steunt de vulling van het onderhoudspersoneel.

De toepassing van Beeldverwerking voor AOI-Systeem

 

AOI-het systeem gebruikt gewoonlijk industriële camera's met bi-Telecentric lenzen, en sommige hoge flex sleeptouwkabels (belemmeringsketen systeem) om de industriële camera's aan de computer of de monitor aan te sluiten. Met de capaciteit van de software in de computer of de industriële camera's,

AOI-het systeem kan de technologie van de beeldverwerking gebruiken om buitenlandse kwestie of patroontekorten en andere tekorten te ontdekken, omdat het niet-contactinspectie is, zodat kunt u in de middentechniekhalffabrikaten controleren.

High-precision optische systeem van de beeldopsporing, het omvatten

  • het meten van lenstechnologie,
  • optische verlichtingstechnologie,
  • het plaatsen metingstechnologie,
  • elektronische krings testende technologie,
  • de technologie van de beeldverwerking
  • de toepassingen van de automatiseringstechnologie
  • andere gebieden

de ontwikkeling en de toepassing van de high-tech industrieën niet alleen voldoen aan de ontwikkelingsbehoeften van zijn technologie het niveau tot de defensieindustrie kan worden uitgebreid, militaire wapens vervaardigend, het gevechtssysteem van de nachtvisie, strategische topografieanalyse en de evaluatie, is nauw verwant met deze weergavetechnologie.

 

 

De schakelaar:

USB2.0 en USB3.0-schakelaar vormend type met schroefslot, Mannetje en Wijfje voor opties.

Wij hebben schakelaars voor opties:

USB-Type A Mannetje USB2.0 typeb Mannetje USB2.0 minib-Mannetje USB3.1 typec Mannetje met schroefslot
USB-Type A Mannetje USB2.0 typeb Mannetje USB2.0 minib-Mannetje USB3.1 type C met Schroefslot
USB-Type A wijfje met schroefslot USB3.0 typeb Mannetje met schroefslot USB3.0 typeb wijfje met schroefslot USB3.0 micro- B Mannetje met schroefslot
USB-Type A Wijfje met schroefslot USB3.0 typeb Mannetje met schroefslot USB3.0 typeb Wijfje met schroefslot USB3.0 micro- B Mannetje met schroefslot

USB aan een andere schakelaars zoals M12, Hirose, RJ45 kan als uw vereisten worden aangepast.

 

De USB-verbindingsrichtlijn:

rechte, rechte hoek omhoog, rechte hoek neer, 90 graad zijhoek, hebben wij volledige reeks van het hoekige vormen voor de opties van de gebruiker om complex verbindingenprobleem op te lossen.

 

USB3.0 micro- B Mannelijke R/A Uitgang omhoog met schroefslot USB3.0 micro- B Mannelijke R/A Uitgang neer met schroefslot USB3.0 micro- B Mannelijke Zij Verlaten Hoekuitgang USB3.0 van de micro- B het Mannelijke Zijrecht Hoekuitgang
USB3.0 micro- B Mannelijke R/A Uitgang omhoog USB3.0 micro- B Mannelijke R/A Uitgang neer USB3.0 micro- B Mannelijke Zij Verlaten Hoekuitgang USB3.0 van de micro- B het Mannelijke Zijrecht Hoekuitgang

 

 

 

De Donghootechnologie is een bedrijf dat hoofdzakelijk hoge flex sleeptouwkabels voor industriële camera's, zoals Basler-camera's, Cognex-camera's, Baumer-camera's, de camera's van Teledyne DALSA etc. vervaardigt. Wij bieden OEM/ODM-de diensten aan, en de kabels kunnen zijn customizied als uw eisen.

 

Om het even welke Vragen gelieve te zijn vrij om met ons te contacteren:  Sales@donghootech.com

Bartijd : 2018-04-17 17:26:00 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Donghoo Technologies Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Wang

Tel.: 86-755-29703902

Fax: 86-755-29703902

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)